020 - 794 07 24

Letselschade advocaat in Amsterdam nodig?

Bedrijfsongeval Amsterdam

Bent u betrokken bij een bedrijfsongeval in Amsterdam? Op het werk loopt u kans om letselschade op te lopen, een bedrijfsongeval is hier één van de voornaamste oorzaken van. Een bedrijfsongeval wordt als volgt gedefinieerd: “Een bedrijfsongeval is een ongeval dat door of tijdens de uitoefening van betaalde arbeid (in loondienst of zelfstandig) plaatsvindt, met uitzondering van een ongeval dat plaatsvindt onderweg van of naar het werk.” Neem na een bedrijfsongeval in Amsterdam contact met ons op. Wij helpen u om samen met uw werkgever tot een oplossing te komen. Een letselschade advocaat in Amsterdam van staat voor u klaar.

Bedrijfsongeval Amsterdam advocaat

Een bedrijfsongeval betreft zowel ongevallen die leiden tot arbeidsverzuim als ongevallen zonder verzuim op het werk. Een ongeluk op het werk kan vervelende gevolgen hebben. Heeft u na een bedrijfsongeval in Amsterdam een advocaat nodig? Wanneer de werkgever verantwoordelijk is, maar weigert een schadevergoeding te betalen, dan is het verstandig om een advocaat in te schakelen. Als slachtoffer van een bedrijfsongeval kunt u namelijk te maken krijgen met fysieke problemen, die vervolgens kunnen leiden tot mentale en financiële problemen als u bijvoorbeeld de deur niet meer uit kunt. Ook kan het voorkomen dat u betaalde hulp moet inschakelen voor huishoudelijk werk. Er moet gekeken worden of een schadevergoeding geclaimd kan worden. De Letselschade Raetsman helpt u daar graag bij.

Bedrijfsongeval Amsterdam contact

Wat te doen bij een bedrijfsongeval? Als u betrokken bent bij een arbeidsongeval in Amsterdam, dan is het belangrijk de aansprakelijkheid vast te stellen. Is de werknemer of de werkgever aansprakelijk? Door deze vraag te beantwoorden wordt duidelijk wie een schadevergoeding moet betalen. Neem na een bedrijfsongeval in Amsterdam contact met ons advocatenkantoor op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die u heeft met betrekking tot het indienen van een schadeclaim na een arbeidsongeval. Bel gerust naar 020 - 794 07 24 of vul ons contactformulier in.

Onze letselschadespecialisten

Reint Rengers
Oscar Hijink
Mark Visser
Marit Herngreen
Eelco Driessen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Lidmaatschappen

Onze letselschade advocaat mr. O.A.M. (Oscar) Hijink is lid van de volgende verenigingen:

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid

• Jarenlange ervaring

• Persoonlijke betrokkenheid

• Specialistisch netwerk

Hoofdvestiging

Menu