020 - 794 07 24

Letselschade advocaat in Amsterdam nodig?

Letsel na een bedrijfsongeval in Amsterdam?

Op het werk loopt u kans om letselschade op te lopen, een bedrijfsongeval is hier één van de voornaamste oorzaken van. Een bedrijfsongeval wordt als volgt gedefinieerd: “Een bedrijfsongeval is een ongeval dat door of tijdens de uitoefening van betaalde arbeid (in loondienst of zelfstandig) plaatsvindt, met uitzondering van een ongeval dat plaatsvindt onderweg van of naar het werk.”

Een bedrijfsongeval betreft zowel ongevallen die leiden tot arbeidsverzuim als ongevallen zonder verzuim op het werk. Woont u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam en is er sprake van een bedrijfsongeval? Schakel dan uw letselschade advocaat uit Amsterdam in. Hijink Advocaten informeert u graag over de mogelijkheden die u heeft met betrekking tot het indienen van een schadeclaim na een ongeval op het werk.

Wanneer sprake van een arbeidsongeval?

Als u betrokken bent bij een ongeluk op het werk in Amsterdam, en u wilt weten of dit daadwerkelijk een bedrijfsongeval betreft, staan wij in Amsterdam voor u klaar. Als slachtoffer van een bedrijfsongeval kunt u namelijk te maken krijgen met fysieke problemen, die vervolgens kunnen leiden tot mentale en financiële problemen als u bijvoorbeeld de deur niet meer uit kunt. Ook kan het voorkomen dat u betaalde hulp moet inschakelen voor huishoudelijk werk. Een schadevergoeding kan voor u wat druk wegnemen. Hijink Advocaten helpt u daar graag bij.

Waarom Hijink Advocaten?

  • Heldere en persoonlijke communicatie
  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid
• Jarenlange ervaring
• Persoonlijke betrokkenheid
• Specialistisch netwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Amsterdam en wijde omgeving.

Hoofdvestiging

Menu