085 - 580 40 78

Letselschade advocaat in Amsterdam nodig?

Schadevergoeding Amsterdam

Een schadeclaim indienen kan wanneer er letsel is opgetreden door toedoen van een ander. Dit kan gaan om lichamelijk of geestelijk letsel door een ongeval, maar ook als bijvoorbeeld een goede naam is aangetast. De bedoeling van een schadevergoeding is een compensatie voor het leed dat de aansprakelijke partij heeft veroorzaakt. Een letselschade advocaat uit Amsterdam weet precies welke factoren hierop van invloed zijn. Om de hoogte van de letselvergoeding vast te stellen spelen er een aantal belangen mee.

Schadevergoeding Amsterdam aanvragen

Wilt u een schadevergoeding in Amsterdam aanvragen, dan spelen een aantal factoren mee bij de berekening van de schadevergoeding:

  • Wat is de aard en de ernst van het letsel en hoe lang duurt het genezingsproces?
  • Zijn er blijvende littekens en/of is het slachtoffer arbeidsongeschikt geraakt of blijvend afhankelijk van anderen?
  • Spelen sociale factoren een rol of kan het slachtoffer zijn of haar hobby’s en sporten niet meer uitvoeren?

Bedragen voor letselschade kunnen heel erg uiteenlopen, maar in Nederland zijn de bedragen meestal iets lager dan in andere landen. Let op dat u niet alleen voor lichamelijk letsel een vergoeding kunt krijgen. U kunt ook emotionele schade verhalen in de vorm van smartengeld. Een emotionele schadevergoeding aanvragen voor de psychische schade die u heeft geleden is iets lastiger, omdat psychische schade natuurlijk erg persoonsgebonden is. Als u wilt weten of een schadevergoeding in Amsterdam aanvragen zin heeft, dan kunt u een beroep op ons doen. Al jarenlang behartigen wij de belangen van slachtoffers van letselschade in de regio Amsterdam.

Schadevergoeding Amsterdam advocaat

Wilt u een schadevergoeding aanvragen, maar vraagt u zich af of u dit zelf kunt doen? U kunt zelf een brief sturen naar de aansprakelijke partij met het verzoek om een schadevergoeding te betalen. Op het moment dat deze partij weigert een vergoeding te betalen, kunt u beter voor een passende schadevergoeding onze letselschade advocaat in Amsterdam inschakelen. Ook als u twijfelt over het bedrag dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij aanbiedt te vergoeden, doet u er goed aan een schadevergoeding advocaat in te schakelen. Wij hebben voor het op orde brengen van een schadevergoeding in Amsterdam een advocaat met veel passie en toewijding voor het vak. Wij zijn makkelijk benaderbaar, dus twijfel niet en stel gerust uw vraag. Bel naar 085 - 580 40 78 of vul ons contactformulier in.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons kantoor

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Heldere en persoonlijke communicatie
  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten

Wat klanten over ons zeggen

“De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld.”

J.W. van de Werken

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout
• Geweldsdelict

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid

• Jarenlange ervaring

• Persoonlijke betrokkenheid

• Specialistisch netwerk

Hoofdvestiging