020 - 794 07 24

Letselschade advocaat in Amsterdam nodig?

Uw ervaren letselschadespecialist in Amsterdam

Letselschadespecialist bij Hijink Advocaten is zijn O.A.M. (Oscar) Hijink, M.A. (Mark) Visser, M.K. (Marit) Herngreen en E.G.M. (Eelco) Driessen. zij hebben jarenlange ervaring met het juridisch ondersteunen van slachtoffers van letselschade ten gevolge van onder andere verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, verwondingen door dieren of gebrekkige gebouwen en producten, onrechtmatige daad en wanprestatie.

Kwaliteit is gegarandeerd: als letselschadespecialisten zijn zij lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE). Deze lidmaatschappen waarborgen een hoge specialisatie en ervaring bij het behandelen van personenschade. U bent verzekerd van de onafhankelijkheid van uw advocaat en van een transparante en duidelijke opzet van uw dossier.

Vrijblijvend oriënterend intakegesprek

In de regio Amsterdam kan onze letselschadespecialist u op een persoonlijke en professionele wijze begeleiden bij uw letselschadezaak. Of u nu ondersteuning of advies zoekt: u kunt bij ons terecht voor alle vormen van juridische hulp. Het eerste gesprek over uw zaak is oriënterend en vrijblijvend. Daarna worden heldere afspraken gemaakt over de kosten, de aanpak van uw zaak en de tijdsplanning. Voor alle aspecten van uw zaak staan onze advocaten voor u klaar.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid
• Jarenlange ervaring
• Persoonlijke betrokkenheid
• Specialistisch netwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Amsterdam en wijde omgeving.

Hoofdvestiging

Menu