085 - 580 40 78

Letselschade advocaat in Amsterdam nodig?

Letselschadespecialist Amsterdam

Letselschadespecialist bij De Letselschade Raetsman is Rob Vermeeren. Dhr. Vermeeren heeft jarenlange ervaring met het juridisch ondersteunen van slachtoffers van letselschade ten gevolge van onder andere verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, verwondingen door dieren of gebrekkige gebouwen en producten, onrechtmatige daad en wanprestatie. Een van onze letselschade advocaten in Amsterdam staat u graag bij.

Lidmaatschappen

Kwaliteit is gegarandeerd: als letselschade advocaat is Rob Vermeeren lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (LSA) de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA), de specialisatievereniging van de Nederlandse Orde van Advocaten en de Whiplashspecialisten (WLS). Deze lidmaatschappen waarborgen een hoge specialisatie en ervaring bij het behandelen van personenschade. U bent verzekerd van de onafhankelijkheid van uw advocaat en van een transparante en duidelijke opzet van uw dossier.

Vrijblijvend oriënterend intakegesprek

In de regio Amsterdam kan onze letselschadespecialist u op een persoonlijke en professionele wijze begeleiden bij uw letselschadezaak. Of u nu ondersteuning of advies zoekt: u kunt bij ons terecht voor alle vormen van juridische hulp. Het eerste gesprek over uw zaak is oriënterend en vrijblijvend. Daarna worden heldere afspraken gemaakt over de kosten, de aanpak van uw zaak en de tijdsplanning.

Letselschadespecialist Amsterdam inschakelen

Wilt u een letselschadespecialist in Amsterdam inschakelen? De Letselschade Raetsman staat altijd voor u klaar. Bel gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 085 - 580 40 78 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor alle aspecten van uw zaak staan onze advocaten voor u klaar.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons kantoor

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Heldere en persoonlijke communicatie
  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten

Wat klanten over ons zeggen

“De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld.”

J.W. van de Werken

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout
• Geweldsdelict

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid

• Jarenlange ervaring

• Persoonlijke betrokkenheid

• Specialistisch netwerk

Hoofdvestiging