020 - 794 07 24

Letselschade advocaat in Amsterdam nodig?

Letselschadespecialist Amsterdam

Letselschadespecialist bij De Letselschade Raetsman is zijn O.A.M. (Oscar) Hijink, M.A. (Mark) Visser, M.K. (Marit) Herngreen en E.G.M. (Eelco) Driessen. zij hebben jarenlange ervaring met het juridisch ondersteunen van slachtoffers van letselschade ten gevolge van onder andere verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, verwondingen door dieren of gebrekkige gebouwen en producten, onrechtmatige daad en wanprestatie. Een van onze letselschade advocaten in Amsterdam staat u graag bij.

Lidmaatschappen

Kwaliteit is gegarandeerd: als letselschadespecialisten zijn zij lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE). Deze lidmaatschappen waarborgen een hoge specialisatie en ervaring bij het behandelen van personenschade. U bent verzekerd van de onafhankelijkheid van uw advocaat en van een transparante en duidelijke opzet van uw dossier.

Vrijblijvend oriënterend intakegesprek

In de regio Amsterdam kan onze letselschadespecialist u op een persoonlijke en professionele wijze begeleiden bij uw letselschadezaak. Of u nu ondersteuning of advies zoekt: u kunt bij ons terecht voor alle vormen van juridische hulp. Het eerste gesprek over uw zaak is oriënterend en vrijblijvend. Daarna worden heldere afspraken gemaakt over de kosten, de aanpak van uw zaak en de tijdsplanning.

Letselschadespecialist Amsterdam inschakelen

Wilt u een letselschadespecialist in Amsterdam inschakelen? De Letselschade Raetsman staat altijd voor u klaar. Bel gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 020 - 794 07 24 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor alle aspecten van uw zaak staan onze advocaten voor u klaar.

Onze letselschadespecialisten

Reint Rengers
Oscar Hijink
Mark Visser
Marit Herngreen
Eelco Driessen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Lidmaatschappen

Onze letselschade advocaat mr. O.A.M. (Oscar) Hijink is lid van de volgende verenigingen:

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid

• Jarenlange ervaring

• Persoonlijke betrokkenheid

• Specialistisch netwerk

Hoofdvestiging

Menu