020 - 794 07 24

Letselschade advocaat in Amsterdam nodig?

Whiplash Amsterdam

Een van de vormen van letsel die vaak voortkomt na een auto ongeluk is een whiplash. Dit letsel ontstaat wanneer het hoofd een slingerende beweging maakt ten opzichte van de romp. Deze klachten ontstaan meestal na een zogenaamde kop-staartbotsing en kunnen voor langdurige klachten zorgen, zoals hoofdpijn en nekklachten. Heeft u nekpijn na een aanrijding en denkt u dat u een whiplash heeft opgelopen? Deze vorm van letselschade claimen wij graag voor u. Lees gerust verder voor meer informatie of bel direct onze letselschade advocaat in Amsterdam. U kunt ons bereiken op 020 - 794 07 24.

Whiplash schadevergoeding

Het is niet eenvoudig om een whiplash te diagnosticeren. Ook de schade die hiermee gemoeid gaat is niet eenvoudig vast te stellen. Schakel daarom  bij dergelijk letsel door andermans toedoen altijd deskundige juridische hulp in. In de regio Amsterdam helpen wij u graag met het verkrijgen van de schadevergoeding whiplash waar u recht op heeft. U kunt denken aan de volgende schadeposten:

  • onverzekerde ziektekosten
  • hulp- en verplegingskosten
  • inkomensverlies
  • verminderde pensioenopbouw
  • smartengeld

Een vergoeding whiplash kan hoog oplopen, echter kan het claimen van een schadevergoeding erg ingewikkeld zijn. Dit komt omdat dit nekletsel een complexe aandoening is die, zoals eerder gezegd, lastig te diagnosticeren is. Het slachtoffer moet zijn of haar symptomen goed in de gaten houden en er desnoods notities van maken. Door alles bij te houden krijgt u de whiplash vergoeding waar u recht op heeft. Ook voor de psychische schade die u geleden heeft kunt u een schadevergoeding krijgen in de vorm van smartengeld.

Specialisten in whiplash letsel

Bij De Letselschade Raetsman hebben we veel ervaring met whiplash zaken. Hierdoor doet ons kantoor veel second opinions en krijgen we veel van dergelijke zaken doorgeschoven van andere kantoren in Amsterdam die hier minder ervaring in hebben. Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Onze letselschadespecialisten

Reint Rengers
Oscar Hijink
Mark Visser
Marit Herngreen
Eelco Driessen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Lidmaatschappen

Onze letselschade advocaat mr. O.A.M. (Oscar) Hijink is lid van de volgende verenigingen:

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid

• Jarenlange ervaring

• Persoonlijke betrokkenheid

• Specialistisch netwerk

Hoofdvestiging

Menu