020 - 794 07 24

Letselschade advocaat in Amsterdam nodig?

Whiplash na aanrijding in Amsterdam

Een van de vormen van letsel die vaak voortkomt na een auto ongeluk is een whiplash. Dit letsel ontstaat wanneer het hoofd een slingerende beweging maakt ten opzichte van de romp. Deze klachten ontstaan meestal na een zogenaamde kop-staartbotsing en kunnen voor langdurige klachten zorgen, zoals hoofdpijn en nekklachten. Heeft u nekpijn na een aanrijding en denkt u dat u een whiplash heeft opgelopen? Deze vorm van letselschade claimen wij graag voor u.

Schadevergoeding whiplash

Het is niet eenvoudig om een whiplash te diagnosticeren. Ook de schade die hiermee gemoeid gaat is niet eenvoudig vast te stellen. Schakel daarom  bij dergelijk letsel door andermans toedoen altijd deskundige juridische hulp in. In de regio Amsterdam helpen wij u graag met het verkrijgen van de schadevergoeding whiplash waar u recht op heeft. U kunt denken aan de volgende schadeposten:

  • onverzekerde ziektekosten
  • hulp- en verplegingskosten
  • inkomensverlies
  • verminderde pensioenopbouw
  • smartengeld

Een vergoeding whiplash kan hoog oplopen, echter kan het claimen van een schadevergoeding erg ingewikkeld zijn. Dit komt omdat dit nekletsel een complexe aandoening is die, zoals eerder gezegd, lastig te diagnosticeren is. Het slachtoffer moet zijn of haar symptomen goed in de gaten houden en er desnoods notities van maken. Door alles bij te houden krijgt u de whiplash vergoeding waar u recht op heeft. Ook voor de psychische schade die u geleden heeft kunt u een schadevergoeding krijgen in de vorm van smartengeld.

Specialisten in whiplash letsel

Bij Hijink Advocaten hebben we veel ervaring met whiplash zaken. Hierdoor doet ons kantoor veel second opinions en krijgen we veel van dergelijke zaken doorgeschoven van andere kantoren in Amsterdam die hier minder ervaring in hebben. Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid
• Jarenlange ervaring
• Persoonlijke betrokkenheid
• Specialistisch netwerk

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Amsterdam en wijde omgeving.

Hoofdvestiging

Menu