085 - 580 40 78

Letselschade advocaat in Amsterdam nodig?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval Amsterdam

Als u betrokken bent bij een bedrijfsongeval dan bevindt u zich in een lastige situatie. Misschien durft u niet een letselschade advocaat in te schakelen. De relatie met uw werkgever of werknemer staat onder grote druk nu er een ongeluk op het werk is gebeurd en iemand de schade moet vergoeden. U wilt uw baan niet verliezen. Gelukkig is de Nederlandse wetgeving helder als het gaat om aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval. Hulp nodig? Schakel onze letselschade advocaat in Amsterdam in.

Aansprakelijkheid vaststellen

De werkgever is in veel gevallen aansprakelijk. De aansprakelijkheid van de werkgever is het gevolg van de omvangrijke zorgplicht die de werkgever heeft. Dit houdt in dat de werkgever zich bewust moet zijn van alle mogelijke gevaren op de werkvloer en er alles aan moet doen om arbeidsongevallen te voorkomen. Wij helpen u bij het vaststellen van de aansprakelijkheid.

Werkgever aansprakelijk stellen

Kan er worden bewezen dat de werkgever het ongeval had kunnen voorkomen door extra veiligheidsmaatregelen of door het beter controleren van de naleving van de veiligheidsvoorschriften, dan is de werkgever aansprakelijk. In de meeste situaties is dat het geval en zal de werkgever de schade moeten vergoeden. Weet u niet zeker of het ongeval ook echt een bedrijfsongeval betreft of weet u niet zeker of uw werkgever aansprakelijk is? In Amsterdam kunt u voor deskundig advies terecht bij De Letselschade Raetsman. Wij zetten de feiten voor u op een rij en spreken samen met u af wat de volgende stap is.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons kantoor

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Heldere en persoonlijke communicatie
  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten

Wat klanten over ons zeggen

“De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld.”

J.W. van de Werken

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout
• Geweldsdelict

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid

• Jarenlange ervaring

• Persoonlijke betrokkenheid

• Specialistisch netwerk

Hoofdvestiging