020 - 794 07 24

Letselschade advocaat in Amsterdam nodig?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval Amsterdam

Als u betrokken bent bij een bedrijfsongeval dan bevindt u zich in een lastige situatie. Misschien durft u niet een letselschade advocaat in te schakelen. De relatie met uw werkgever of werknemer staat onder grote druk nu er een ongeluk op het werk is gebeurd en iemand de schade moet vergoeden. U wilt uw baan niet verliezen. Gelukkig is de Nederlandse wetgeving helder als het gaat om aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval. Hulp nodig? Schakel onze letselschade advocaat in Amsterdam in.

Aansprakelijkheid vaststellen

De werkgever is in veel gevallen aansprakelijk. De aansprakelijkheid van de werkgever is het gevolg van de omvangrijke zorgplicht die de werkgever heeft. Dit houdt in dat de werkgever zich bewust moet zijn van alle mogelijke gevaren op de werkvloer en er alles aan moet doen om arbeidsongevallen te voorkomen. Wij helpen u bij het vaststellen van de aansprakelijkheid.

Werkgever aansprakelijk stellen

Kan er worden bewezen dat de werkgever het ongeval had kunnen voorkomen door extra veiligheidsmaatregelen of door het beter controleren van de naleving van de veiligheidsvoorschriften, dan is de werkgever aansprakelijk. In de meeste situaties is dat het geval en zal de werkgever de schade moeten vergoeden. Weet u niet zeker of het ongeval ook echt een bedrijfsongeval betreft of weet u niet zeker of uw werkgever aansprakelijk is? In Amsterdam kunt u voor deskundig advies terecht bij De Letselschade Raetsman. Wij zetten de feiten voor u op een rij en spreken samen met u af wat de volgende stap is.

Onze letselschadespecialisten

Reint Rengers
Oscar Hijink
Mark Visser
Marit Herngreen
Eelco Driessen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Lidmaatschappen

Onze letselschade advocaat mr. O.A.M. (Oscar) Hijink is lid van de volgende verenigingen:

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid

• Jarenlange ervaring

• Persoonlijke betrokkenheid

• Specialistisch netwerk

Hoofdvestiging

Menu