085 - 580 40 78

Letselschade advocaat in Amsterdam nodig?

Smartengeld opeisen in Amsterdam

Het is verstandig om een expert in te schakelen als u een claim wilt indienen om smartengeld te krijgen na opgelopen letsel. Een expert weet waar hij of zij het over heeft en kan de ervaring en kennis gebruiken tijdens het proces. De Letselschade Raetsman is aangesloten bij verscheidene specialisatieverenigingen. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van onze werkzaamheden. U kunt een schadevergoeding ontvangen in de vorm van smartengeld als u immateriële schade heeft overgehouden aan een ongeval of gebeurtenis. Immateriële schade is bijvoorbeeld leed, pijn of verdriet. Denkt u dat u recht heeft op smartengeld? Neem dan een professional in de arm. Als letselschade advocaat in Amsterdam helpen wij u graag.

Wat is smartengeld?

Smartengeld is de vergoeding voor de opgelopen immateriële schade na een ongeval. U kunt het ook zien als een vergoeding voor psychische schade. Wij kunnen vrijblijvend een globale schatting maken van de hoogte van de vergoeding. Hoe de hoog de vergoeding wordt hangt af van meerdere factoren. Uw specialist op het gebied van letselschade kan deze factoren in kaart brengen en op basis daarvan een indicatie geven. Woont u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam en heeft u vragen over smartengeld? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan 085 - 580 40 78 en wij helpen u verder.

 

Letselschade advocaat Rob Vermeeren

Rob Vermeeren letselschade advocaat

Over ons kantoor

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

Onze dienstverlening voldoet aan de allerhoogste wettelijke en juridische eisen. Onze letselschade advocaat mr. Rob Vermeeren is gerechtigd onderstaande kwaliteitskeurmerken te gebruiken.

LSA Vereniging van letselschadeadvocaten logoASP Vereniging voor Advocaten van Slachtoffers PersonenschadeOrde Specialisten Keurmerk
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Heldere en persoonlijke communicatie
  • Optimale belangenbehartiging
  • Allen gekwalificeerde advocaten

Wat klanten over ons zeggen

“De dienstverlening was laagdrempelig bij vragen en goed te bereiken. Sommige woorden, als ik die niet begreep, werden altijd uitgelegd. Erg fijn dat de advocaat aan huis kwam. Terugkijkend een goede beslissing geweest om dit kantoor in te hebben geschakeld.”

J.W. van de Werken

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Wij helpen u bij letselschade na een

• Verkeersongeval
• Bedrijfsongeval
• Geweldsdelict
• Productiefout
• Geweldsdelict

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid

• Jarenlange ervaring

• Persoonlijke betrokkenheid

• Specialistisch netwerk

Hoofdvestiging