020 - 794 07 24

Letselschade advocaat in Amsterdam nodig?

Verkeersongeval Amsterdam

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat geldt helaas ook voor een ongeval in het verkeer. Iedere verkeersdeelnemer loopt dan ook de kans om vroeg of laat betrokken te raken bij een verkeersongeval. Eén onoplettend moment van een medeweggebruiker kan immers al voldoende zijn om een verkeersongeval te veroorzaken! Blijvend letsel na een ongeval kan uw leven voorgoed veranderen. Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval in Amsterdam en wilt u juridische hulp? Bel gerust onze letselschade advocaat in Amsterdam: 020 - 794 07 24 of lees verder over wat wij voor u kunnen betekenen.

Schadevergoeding verkeersongeval

Als u betrokken bent bij een aanrijding waaraan u zelf niet schuldig bent, en u loopt hierbij geestelijke of lichamelijk schade op, dan kunt u dit verhalen op de veroorzaker van het verkeersongeval. Als letselschade advocaat in Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam behartigen wij al jarenlang de belangen van slachtoffers van ongevallen in het verkeer. We helpen u om een vergoeding te ontvangen voor de geleden schade.

Letselschade advocaat inschakelen

Om te onderzoeken of u na een auto ongeluk of ander verkeersongeval recht heeft op een schadevergoeding, kunt u in de regio Amsterdam een beroep op ons doen. Een indicatie hiervoor wordt in ieder geval gegeven aan de hand van de volgende punten.

  • Vormt het opgelopen letsel een belemmering in functioneren?
  • Ligt de aansprakelijkheid van het verkeersongeluk bij de tegenpartij? Of is er dekking van letselschade bij eigen verzekeraar?
  • Is de letselschade nog niet verjaard? (Relatieve verjaring letselschade = 5 jaar, absolute verjaring letselschade = 20 jaar)

Onze letselschadespecialisten

Reint Rengers
Oscar Hijink
Mark Visser
Marit Herngreen
Eelco Driessen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Lidmaatschappen

Onze letselschade advocaat mr. O.A.M. (Oscar) Hijink is lid van de volgende verenigingen:

Kwaliteit & Service

• Deskundigheid

• Jarenlange ervaring

• Persoonlijke betrokkenheid

• Specialistisch netwerk

Hoofdvestiging

Menu